Hösten 2020

Många med oss har i denna tid behövt stanna upp och tänka till vad man "kan göra" vad man "vill göra" och vad man "ska göra". Vi har haft en sådan period. Och där vi känt att vi inte kan för tillfället köra på som vanligt. Men vi vill ändå ha församlingsliv för det är otroligt viktigt och vi tror det är nödvändigt i en kristen tro.

Det vi kommer göra i höst är:

DUKAT BORD: varannan torsdag kommer vi ha dukat bord som är att äta mat tillsammans. Att komma till detta behövs anmälan så om du är intresserad av gemenskap i Helsingborg, tex om du är ny i stan är detta ett super tillfälle att lära känna församlingen. Detta sker kl 18.00 vid mer info kontakta oss.

H20: H20 är vatten och vi tror att Gud talat om att vi ska gå på vatten, se vatten bli till vin och dricka av det levande vattnet i höst. Det tror vi kommer ske genom lärljungaträning. Varannan torsdag har vi det med fokus på att gå djupare i lärljungaskap.

Källan: Detta är en källa för dig som vill söka Gud. Där vi kommer be, lovsjunga och få höra sanning. Det är för dig som längtar efter mer av Gud och vill söka Gud. Detta sker varannan söndag. Där vi även en gång i månaden har söndagskola.

Möte. Vi tror att Gud vill väcka upp sitt folk. Då har vi känt att vi ska ha väckelsemöten där vi bjudit in några av sveriges vasaste förkunnare som ska predika sitt hjärta för oss. Ett tillfälle man inte vill missa och man vill bjuda med sina vänner. Vi kommer ha anmälan till dessa möten där vi har en maxgräns på 50 personer.

Om du har några frågor är det bara att mejla oss här eller ta fram info på vår hemsida.

Övrig info: Vi forstätter att följa FMH instruktioner och följer utveckligen noga för att kunna ha så pass bra höst som möjligt.