Kul att du är intresserad av att besöka Pionjärkyrkan!

Vi förstår att det kan vara nervöst att komma till ett nytt sammanhang för första gången. I Pionjärkyrkan Helsingborg vill vi göra allt vi kan för att du ska känna dig så välkommen som möjligt. Våra söndagsgudstjänster är perfekta tillfällen om du vill se mer av vilka vi är. På den här sidan har vi samlat information som kan hjälpa dig när du besöker oss för första gången.

När börjar gudstjänsten?

15:40 är du välkommen på mingel innan gudstjänsten.

16:00 börjar själva gudstjänsten.

Var är ni?

Vi har våra gudstjänster på Folke Bernadottes väg  6 i  Helsingborg (Ramlösakyrkans lokaler).

Hur tar jag mig ditt?

Det finns flera bra sätt att ta sig ditt. Det tar 5 minuter att gå från tågstationen "Ramlösa station" eller 2ans buss till Wallisgatan som är rätt utanför kyrkan. Annars kan man cykla/gå/åka bil.

Var ska jag parkera?

Det finns gott om parkeringar vid kyrkan. Både direkt vid kyrkan men också runt omkring. Du behöver inte vara orolig att du inte kommer hitta någon parkering.

Kommer det att finnas kaffe?

Självklart! Vi älskar kaffe, så kom gärna när minglet börjar vid 15.40 och ta en kopp med oss.

Kan jag ta med mina barn?

De är så klart varmt välkomna! Under gudstjänsten får barnen gärna följa med på vår söndagsskola Äventyret, som håller på i ungefär 50 minuter (från och med predikan). Genom pyssel, lek och samtal får barnen lära sig mer om vem Gud är. (Detta har vi oftast varje söndag. I extra insatta gudstjänster kommer det finns tillfälle för lek och tv men utan söndagskoleledare närvarande.

Hur lång är gudstjänsten?

Våra gudstjänster håller på i ungefär 1,5 timme. Men du får förstås gärna komma tidigare eller stanna kvar en stund efteråt för att lära känna människor i församlingen.

Vad ska jag förvänta mig?

Våra gudstjänster är fulla av liv, och vi älskar att träffas och få fira gudstjänst tillsammans. När du kommer till oss kommer du att mötas av varma och öppna människor, som snabbt vill göra dig till en del av gemenskapen. Du kommer få en god kopp kaffe eller te, och möjlighet att lära känna nya människor. Prick klockan 16 börjar gudstjänsten, som består av lovsång, predikan och möjlighet till förbön. Efter gudstjänstens slut serveras det fika i foajén och du får gärna hänga kvar en stund för att lära känna oss bättre.